Еден шатор и многу планини

Карол Најнартовиц од Полска веќе шест години шета по различни планини во светот и го фотографира својот шатор на секоја од нив. Преферира слика на изгрејсонце и зајдисонце па затоа секогаш одбира добра локација за постаување на шаторот. Уживајте во серијалот од фотки насловен како ‘мобилен дом’.

 

Посетено 489 пати