Дали Ме Сакаш…

[fblike]fejsbuk par_majkatiitatkoti

Кога пар се лигави на социјалните мрежи за тоа колку се сакаат, не знам на кого се обидуваат да го докажат тоа. На другите, или на нив.

Posted by Филип Стојановски on Monday, April 20, 2015

Посетено 827 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!