Малку познат факт: Броењето до милион

 Никој жив не може да изброи до милион без престан

Никој жив не може да изброи до милион без престан. Да речеме дека изговарате една буква во секунда: Значи ќе ви требаат околу 32 години за да стигнете до милион. Освен тоа, шестоцифрените броеви ќе ви одземат и повеќе од секунда.


ОВОЈ ФАКТ НЕ ВАЖИ ЗА ВАСКО ЕФТОВ!
Посетено 4.140 пати