Малиот принц порасна, отиде во Италија, ја сретна Памела и и ја подари розата

И така додека ние се замаравме со разни глупости, малиот принц порасна, отиде во Италија, ја сретна Памела и и ја подари…

Posted by Otec Pimen on Friday, June 16, 2017

595x90

Посетено 573 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!