Минам покрај една кафана…

jajca

Минам покрај една кафана и низ излогот глеам едно мајсториште како мезе жолчки од јајца, црн пипер и цепе мастика знаејќи го фактот дека Цезар салата и узо се за новокомповани газди, за запослени преку партијата, за симпатизери и почитувачи на ликот и делото на Коељо и за фанови на Колдплеј.

Посетено 2.228 пати