Мика Чекич

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

mika cekic
Мика Омбре Чекич
Станувам наутро околу 10:00 часот. Како по обичај, првото кафе го пијам дома и секогаш е турско, некои навики едноставно не се менуваат. По престојот во убавиот Париз, конечно се прибрав во Скопје, мојот убав град во кои неизбежни се оние денски кафиња уз муабет со пријателите, е токму тоа бадијалџиско кафе по кое сме препознатливи ми е најслатко, кафе кое го нема никаде во свет.

gorska-baner-text-500

Посетено 1.626 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!