Колку е релативна работа „снемало струја“

selo makedonija_majkatiitatkoti
Сигурно во Карпош и во ќелијата на
осуден на електрична столица
имале различни чувства на таа тема
Првите викале „машината не ми пере Frown “
вторите „столицата не ми грееSmile
Истовремено во едно село во Источна Македонија:
„струја??…што е тоа?“
Посетено 653 пати