Колку Сме Мали Во Споредба Со Алпите

Јакуб Поломски е полски фотограф, чија специјалност е фотографирањето на природни знаменитости и пејзажи. Во оваа серија од фотки, Јакоб ни ја доловува компарацијата помеѓу планинарите и Алпите и поажува колку луѓето се мали и незначајни во споредба со природата. Сликите се обработени во монохроматична конверзија за да се добие соодветниот ефект.

Посетено 433 пати

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

AniWatch DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO Episode 10

aniwatcher Attack on Titan Season 3 (Dub)

AniWatch Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

AniWatch The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

watch anime online AniWatch DARLING in the FRANXX (Dub)