Малку Познат Факт: Скокање Од Нигајара

[fblike]Пуштање во буре низ Нијагарините Водопади

Првата особа која била пуштена во буре низ водопадите во Нијагара е 63-годишната учителка Ани Едсон Тејлор. Таа се одлучила на ваков потег со цел да си ја подобри финансиската стабилност. По урнебесното патување има изјавено дека подобро би избрала да ја разнесат со пушка отколку повторно да се одлучи на таков потег.

ПРЕДЛОГ:

МИСЛАМ ДЕКА НАМЕСТО ФИНАНСИСКАТА ТРЕБАЛО  ДА СИ ЈА ПОДОБРИ МЕНТАЛНАТА СТАБИЛНОСТ

Посетено 585 пати