Сонував дека имало приказна: ”Којотот и лошата снаа”

Сонував дека имало приказна: ”Којотот и лошата снаа”, пола Луни Тјунс, пола МТВ продукција. Прочитав у соновникот, пишува да не си легнувам трезен веќе.

Посетено 1.617 пати