Ако политичката криза продолжи, растот на македонската економија ќе се преполови

Фејсбук статус: Saša Pavlović
giphy
Ако политичката криза продолжи, растот на македонската економија ќе се преполови, велат последните прогнози на НБРМ

savatours-baner

Посетено 224 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!