Кисело е грозјето. Знам

Фејсбук статус: Гордана Поп Симонова

zeleno e grozjeto

Стануваш рано наутро за да фатиш лежалка и сенка.
Го мачкаш целото (големо) тело со крема. Дваеска за тело, пееска за ф…

Posted by Gordana Popsimonova on Sunday, June 25, 2017

595x90

Посетено 2.398 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!