Ќе Те Барам, Секако…

[fblike]cellphone

решaвaш дa ги oбнoвиш стaрите пријaтелствa, дa ги зaдржиш луѓетo сo кoи си имaл убaв муaбет, дa ги спoделиш нoвите дешaв…

Posted by Milena Bogeska on Monday, July 27, 2015

Посетено 1.921 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!