Македонецот го знае коренот на своите проблеми

koren saksija_naslovna
Македонецот не само што го знае коренот на сите свои проблеми
туку и редовно го пресадува во поголеми саксии.
Посетено 975 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!