Како се викаш?

[fblike]mina_majkatiitatkoti

Како се викаш?- Мина…- Тоа е од Јасм…- Од пенкало, мина од пенкало, мамутибам!!!

Posted by Miroslav Poposki on Tuesday, August 11, 2015

Посетено 879 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!