Ивана Чолаковска: После 4 години заобиколување на светот се враќаме дома


Конечно, за помалку од десеттина дена се враќаме дома…
ivana-doma-naslovna_majkatiitatkoti[fblike]
Додека се припремаме да се вратиме назад во Европа, споивме неколку кратки моменти од Источна Африка и сакаме да ги споделиме со вас. Еден дел од светот што не донесе до нашите корени. Погледнете го видеото подолу

velgden na krf jk travel baner text

Посетено 2.847 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!