Инцидент на стоматологија

Идам да му правам друштво на еден другар кај забар.

Го бушат, пломбираат, полираат, балансираат, и пред да искочиме го прашува докторот:

-Докторе, абе сите стоматолошки ординации ви се викаат Ова-Дент, Она-Дент, НеЗнамШо-Дент. Како на никој не му текнало да стави име Инци-Дент?!

Посетено 444 пати