И ти ли си од тие што го чекаат вистинскиот?

У кафана, седиме рендом екипа, парови, другари и другарки на паровите, случајни заседавачи…

Еден другар прашува девојче, другарка на другарка му:

-А ти шо така сама искочена? Немаш партнер?
-Не не, го чекам вистинскиот ја…
-Ахаааа, и сестра ми така, чекајќи го вистинскиот, се испоеба со пола планета!!!

Посетено 485 пати