Е како нема да имаат пари овие шо се по Австралија…

Еден маалски бербер со којшто муабетивме за тешки егзистенцијални проблеми додека ме бричеше, често знаеше да каже:
berberin-Е  како бе нема да имаат пари овие нашите шо се по Австралија, цела година у едни шорцеви. Ние тука, ѕиври, калци, поткошула, џемпер, волнени чорапи, бунди, шалови, капи, ракавици, за шо попрво у пичку…
Посетено 668 пати