„Ганс енд роузес“ по 23 години повторно заедно (Видео)

axl-pocetna_majkatiitatkoti

Axl Rose, Slash and Duff McKagan sвездите од “Guns N Roses”
настапија пред публика од 500 луѓе во клубот “Трубадур” во
Лос Анѓелес. Тоа беше нивen прв заеднички настап по
цели 23 години.

Slash, Duff McKagan и Axl Rose perform заедно на сцена во 1980.
Slash, Duff McKagan и Axl Rose perform заедно на сцена во 1980.
Посетено 2.664 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!