Џабе ти се Најк Ермакс, платинест Ролекс, Беемве џип…

Џабе ти се Најк Ермакс
платинест Ролекс
Беемве џип
магистратура на човекови ресурси
Адидас микрофибер тренерки
Ла Косте лаковани ципели
Самсунг Галакси и
Пјер Карден токсидо

Се ти е џабе
кога пиеш сечен Витач со Газоза
мезеш пирошки и леб
споделуваш мудри мисли од Цеца
и не слушаш Beastie Boys

Посетено 5.357 пати