Еве што се случува кога сакаш да кренeш некое кило плус во теретана! (видео)

Не е секој роден за вежбање!

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=7AMBZAf77pk[/youtube]

Посетено 5.563 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!