Он е у суштина добар дечко

Муабет во стилот:

– Како ти е со него?
– Абе кретен, вчера ми лепна шамар без разлог ,
ама го разбирам, беше некое време у затвор пошто
ја претепал
мајка му.
– Па зашто си уште со него?
– Абе ОН е у суштина ДОБАР ДЕЧКО

Посетено 3.737 пати