Брзо внучко скриј се, ене го учителот

dedo i vnuk
Се шетаат дедо и внук по улица. Наеднаш дедото го здогледува учителот и му вика на внукот:
– Брзо внучко скриј се, ене го учителот а ти не отиде денеска на школо…
На тоа внукот:
– Абе ти оди скриј се, јас сабајле им кажав дека си умрел…

Посетено 968 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!