Огледалце, огледалце ај кажи ми кој е најсмотан на свет?

[fblike]
Среда, 3 и пол сабајле а јас сум дома со цел памет???
Ама тоа е , имав мизерен ден, мизерен на квадрат
Влегов во купатило малце да се расположам
и го прашувам огледалото
„огледалце ај кажи ми кој е најубав на свет?“
„хмм, не го знам одговорот на ова прашање,
ај нешто полесно“ – ми одговара
Го гледам збунето, не ми се верува ама ај друго прашање
„огледалце, огледалце ај кажи ми кој е најпаметен на свет?’
„ни на ова немам одговор“ – пак мртов ладен одговара
„добро, ај кажи ми на кој прашања ги знаеш одговорите?“
„па прашај ме кој е најглуп, најсмотан“
„добро и кој е најглуп и најсмотан на свет?“`
„па ти си “
„јас ???.. нешто ме дупиш?“
„не , стварно си таков, извини ама тоа е“
Аха значи, го свиткав на пола, па пак на пола
го посипав со ѓумбир, коријандер и соја сос
и го изедов
Мрзам сељачки оглеадала што се скроз искрени,
утре ќе си купам ретровизорр од камион,
они се таман, лажат на велико
Посетено 900 пати

Watch Xie Wang Zhui Qi Zhi Yishi Qingcheng Episode 3 at website https://kissanimeonline.com kissanime legend of korra

Jujutsu Kaisen (TV) (Dub) Episode 9 at website https://animeplanet.cc gosu anime planet