Еј, ај ќе ве молам престанете да закачувате слики од тоа трпезите за слава со сарми!

sarma-naslovna_majkatiitatkoti

Еј, ај ќе ве молам престанете да закачувате слики од тоа трпезите за слава со сарми! Имајте малку осет, има луѓе овде што не знаат да готват, ок? 🙂

Posted by Kalina Kosi on Sunday, December 18, 2016

Посетено 849 пати