ЕДЕН НА ЕДЕН: Игор Џамбазов, Елена Ристеска и новата рап-битка (ВИДЕО)

Eden na Eden 1

НАЈГЛЕДАНАТА ЕМИСИЈА ЗА ОВАА СЕЗОНА:  Игор Џамбазов и Елена Ристеска

Во неделата во „Еден на Еден“ имавте можност да го гледате гостувањето на легендарниот Игор Џамбазов, но и на една од нашите најубави пејачки, Елена Ристеска.
Според статистиките, емисијата со Игор и Елена беше најгледана за оваа сезона.
Причини за тоа има повеќе. Игор зборуваше за своите животни згоди и незгоди, за идните планови и уште многу друго. Елена откри дека имала прилика да се запознае со светската ѕвезда Пинк, зборуваше за нејзината последна песна „Текила и лимон“, за која јавноста бруеше и за уште многу други интересни содржини.
А, на барање на публиката, Жаре и неговиот тим подготвија уште една одлична рап-битка која ќе ве насмее до солзи.
За сите што немаа можност да ја гледаат емисијата, истата е веќе објавена на Јутјуб.

595х90 px-01

Посетено 1.522 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!