Аларм за селфи

alarm-na-telefon-koj-ke-ve-natera-da-napravite-selfi_image[dropcap]Н[/dropcap]овата апликација за аларм на телефон, освен тоа што е креативна, таа се стреми да стане и многу популарна од едноставна причина што ги спојува работите што повеќето од нас ги сакаат односно не ги сакаат. Поточно кажано, скоро никој не сака да станува рано, а повеќето сакаат да се фотографираат. Оваа апликација на забавен начин ги спојува овие две работи со цел да го разубави секојдневието.

[quote align=”center” color=”#999999″]Во време кога селфи фотографиите се веќе секојдневен дел од комуникацијата, беше прашање на време кога ќе следат првите изуми поврзани со оваа практика.[/quote]

Станува збор за апликацијата Snap Me Up …

 

[button color=”#000″ background=”#9bc832″ size=”large” src=”http://pharmanews.mk/alarm-na-telefon-koj-ke-ve-natera-da-napravite-selfi/”]Заклучокот прочитајте го овде[/button]

Посетено 322 пати

Pharmanews.mk

Pharmanews.mk

Pharmanews.mk е портал кој обработува поширока тематика во доменот на медицина, фармација, исхрана и сл. и е наменет за широка публика која се интересира за своето здравје и исхрана со посебен фокус на медицинските работници.