Дошол дома надуван и ја убил жена му од ќутек

Вие што пиете а серете за овие шо дуваат, дали некогаш сте прочитале у весник

 ДОШОЛ ДОМА НАДУВАН И ЈА УБИЛ ЖЕНА МУ ОД ЌУТЕК 

 @pichkaso  

Посетено 23.820 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!