Дете, да не си надвор, не искачај ако не мораш

Skopje Dec 2013
Мајка ми ми се јавува: Дете, да не си надвор, не искачај ако не мораш, да не дишеш загаден воздух! И викам: Не бери гајле мамо, не идам нигде, еве си пијам кафе и пушам цигари, само никотин и катран вдишувам, не паничи, ок? Се потсмири жената.

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”small” src=”http://majkatiitatkoti.com/prikaski-za-mali-deca/kalina-kosi-page/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од истиот автор[/button]

NikoBanerTel_Web

Посетено 1.316 пати