Депилирање во слоумоушн

Депилирањето е болна работа, ама утешно е барем тоа што е кратко и брзо. Ама забави го со слоумоушн камера, и добиваш процес на чиста агонија. Ауч. Ауч. Ауч.

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=CdM0ywYQzBs[/youtube]

Посетено 461 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!