Пази Се, Викаат Од Марихуана Лесно Се Преоѓа На Хероин Или На Кокаин

[fblike]list kanabis_majkatiitatkoti

-Е, дете, дете, ти гледам попаметен си од мене, учиш два факултета, а веќе си станал наркоман. Пази се, викаат од мариху…

Posted by Vladimir Pop-Hristov on Tuesday, September 10, 2013

Посетено 4.033 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!