Дали луѓево во Македонија имаат душа, или некој им ја земал

ptica na pesacki_majkatiitatkoti

Денес на Рузвелтова улица кај Концепт 37 сакав да преминам улица, пред мене беше едно девојче сакаше и она, пешачкиот н…

Posted by Robert Atanasovski on Thursday, October 29, 2015

Посетено 9.201 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!