Да се потсетиме на нејзиното Височество, Nokia 3310

Новиот бран на паметни телефони со тек на време ја фрли во сенка сензационалната мулти-практичност на шампионскиот Nokia 3310.
Ова беше повеќе од уред, повеќе од мобилен апарат. Покрај неговата главна намена, воспоставувањето повик, најчесто го користевме како:
  • Отварач за пиво: и најнеискусните љубители на пиво без проблем ја елиминираа тапата
  • Боксирач: ладно оружје за самоодбрана
  • Новчаник за книжни пари: Просторот меѓу батеријата и поклопачката
  • Засолнувач на ризли: Истиот тој простор
  • Snake: неприкосновена кралица меѓу сите игри
Посетено 198 пати