Чудо се случи во центарот на градов

mobile-phones_majkatiitatkoti[fblike]
Татко од балкон си ја вика
ќерката што си игра низ маало
Девојчето се појави,
овој и фрли пари да купи
нешто од продавница
Да не ти се верува, таа има 10 години
а нема мобилен ??
Мислам дека стручни служби
треба да поразговараат со родителите,
па ако треба и да им ја одземат ќерката
Замисли да видел некој странец, што ќе си помисли,
во кој век живееме ?
Посетено 2.704 пати