Брус Ли Би Му Позавидел На Ова 5-годишно Дете (Видео)

[fblike]
Колку пати го има гледано  филмот Game Of Death?

dete-nunchaku_majkatiitatkoti
5-годишниот Ryuji Imai  од  Јапонија,  реинкарнација на Брус Ли
 или не?!
Погледнете го видеото…

[youtube height=”350″ width=”560″]https://www.youtube.com/watch?v=pzXL-KM2UqU[/youtube]

Посетено 854 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!