Kроз Мој Пенис Је Све

translate
Едно време бев заљубен во Google translate
Сериозно
На секој превод свршував од среќа
Ама скроз се разочарав кога сакав да го преведам
„преку кур ми е све“
па имам
на англиски : through my cock is everything
на тамилски : என் சேவல் எல்லாம் மூலம்
ама кога го видов српскиот превод : „кроз мој пенис је све“
паднав у депресија
Ако на гугл не можам да му верувам на кого друг????
ми се растурија сите сништа
Посетено 1.529 пати