Биди искрена, ме изневеруваш ли?


Си лежам со жена ми у спална и ја прашувам:
-Биди искрена, ме изневеруваш ли?

Она:
-Хахахахахахахах

Јас:
-Хахахахахахахах

Од шкафот:
-Хахахахахахахахахахахах


Посетено 3.139 пати