Сите ли пораснаа, а јас останав шајка?

595x90


Сфаќам дека не е ова градот, државата кај што израснав…

sajka_majkatiitatkoti[fblike]

Мењам жену не гледам, прељубници исто, екстрим мејк овер јок,
48 саати свадба никако, индиски, шпански и турски серии ич…
Во оро не можам да се фатам, пошто е гужва..и да почекам, подоцна е у ствари заменски збор за никогаш..да ја скратам прикаската, сфаќам дека не е ова градот, државата кај што израснав, ме воспитуваа, учеа и живеев.. сите ли пораснаа,а јас останав шајка?..старомодна шајка… а на шајките каде им е местото? ..да си се сместам јас во шпајзот, со теглите зимници, и по некое време, ако дојде, отворете ме да видам, што клинци се појавија и до каде стигнаа шајките..може сум закачена во некоја канцеларија и држам слика на оној град во кој што сум се родила?..
Посетено 2.392 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!