Отец Пимен: Беше тоа убав весник. Сум го читал со радост. Штета што дојдовме до тоа ‘беше’.

Беше еден од првите весници кои ја започнаа хајката против монаштвото. Нè обвинуваа за сè и сешто. Дневник пишуваше и за…

Posted by Otec Pimen on Thursday, June 15, 2017

595x90

Посетено 455 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!