11 постапки што жените никогаш нема да ги признаат

Девојки, време е за малку искреност.

1. Иако имате милијарда градници, го избирате оној кој ви ги прави градите поголеми од што се.

2. Се будите со шминката од вчера, малку ја корегирате и денот може да започне.

3. Недепилирани раце. Решение: Долги ракави.

4. Запознавате симпатичен дечко. Инстантно размислувате дали вашето име звучи добро со неговото презиме.

5. Маскембал. Уште едно оправдување да се облечето ултра-дрско.

6. Не знаете како правилно да се справите со комплименти.

7. Косата почнува да се мрси? Врзување репче.

8. Моментот кога го соблечете градникот: СЛОБОДА!!!

9. Имате цел ден за да се средите. Го правите тоа во последните 5 минути. Хронично каснење.

10. Гледате романтично запросување на YouTube, давате негативни коментари, а потајно сакате вам да ви се случи истото.

11. Ја одрекувате целата листа. Потајно знаете дека секоја точка е вистина.

Посетено 2.920 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!