Ајкула

Jaws-panker_majkatiitatkoti
Кога бев копиљ и прв пат го гледав Ајкула
од страв да не ми искочи од под кревет
земав залет во ходник и од врата
директно на креветот !!!
Сега да ми се појави ќе ја
исецкам на филети и котлети
и со мерак ќе ја изедам
Знам пар добри рецепти, само
ајкулата никаде ја нема

[youtube height=”320″ width=”595″]https://www.youtube.com/watch?v=ucMLFO6TsFM[/youtube]

 595x90

Посетено 1.063 пати