Пакувајте куферите и да не нема од тука!

Лектира за прво одделение. Песничка за дебел црнец што турка мебел во тунел и на крајот го плеска воз. И уште една за не…

Posted by Kalina Kosi on Wednesday, January 10, 2018

Посетено 40.193 пати