Добро утро конзументи на хиперпродукцијата!!!

Добар ден конзументи на хиперпродукцијата. Денеска ќе садете дрва, утре ќе се праете паметни како од премногу дрва не сте ја виделе шумата, задутре ќе ги исечете истите и од нив ќе напраете хартија, од хартијата ќе напраете учебници, а у тие учебници ќе пише дека секој треба да засаде дрво.
hartijaОј, животе, клиничка депресијо.

AlfaLogoBanner1180x90_noeffects

Посетено 417 пати