Веќе нема panta rei, сè си тече, ништо не се менува

[fblike]

Игор Џамбазов – Сменете го светотДа нема забуна. Видеово е снимено неполни 72 часа пред втората официјална посета на Филип Втори кај Жан Први…

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Wednesday, December 30, 2015

(Eric Clapton – Change the world)

Дечки, здраво. Сите Ви пожелуваат нова 2016та, а јас ќе
Ви пожелам крај на 2015та. Може?
Пуштај, Пиже.
Ако ти треба дожд, моли го небото
Ако сакаш нож, ѕирни во срцето
Ако ти требам јас, барај ме далеку
И дур да чуеш глас, јас сум најдалеку
Веќе нема panta rei,
сè си тече, ништо не се менува
Јас и Клептон иста желба имаме
Baby, if I could, change the world
Ако ти треба мир, барај по речници
Ова е крвав пир, ние сме грешници
Мене ми треба дом, полека губам здив
Душава ми е лом, провери дал сум жив
Веќе нема panta rei,
сè си тече, ништо не се менува
Јас и Клептон иста желба имаме
Baby, if I could, change the world
Посетено 7.392 пати