При комплициран пораѓај докторите не успеале да ја пресечат папочната врвцаПри комплициран пораѓај докторите не успеале да ја пресечат папочната врвца.

Мислеле пола саат кој има највеќе искуство у сечење и на крај викнале извесен политичар од актуелната владеачка гарнитура.

Шо си е сигурно – сигурно си е…

Посетено 1.622 пати