Ма каква Европа, ние сме шампиони!!!

-Слатко од смокви у нутела тегла
-Блиц од Ајфон у полско веце
-Малиџано у боци од Jack Daniel’s
-Сирење у пластиканац од килски сладолед
-Ќесе шо служе за сместување на други ќесиња
-Пресно млеко у ќесиња
-Држач за пресно млеко у ќесиња
-Шрафови у пластично канче од маргарин
-Игли и конци у лимено канче од тврд кекс

Евроинтеграции се за некреативни, а не за мајстори на импровизацијата…

Посетено 1.428 пати