Ладно како таштино срце!

Идеална температура за ладноќа на пивото.

Ладно како таштино срце – значи нешто изнад нулата, осежително до даска.

Ма да, деновиве се појавуваат некои здруженија на правата на зетовите кои тврдат дека оваа фраза не држи вода и е апсурдна затоа што таштите воопшто немаат срце.

 

Посетено 59 пати