Како да ќарите Плејбој зајачица? (Видео)

Неколку практични совети од Плејбој зајачици за тоа како да им пријдете.
Акцент на самодоверба, момци.

[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=c-YCWGoOQxY[/youtube]

Посетено 1.683 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!