Дечки, абе ептен ти е фригидна ракијата!!!

Седат двајца другари у кафана, едниот се жали:
frigidna unatre
Д1: Абе жена ми ич не ја бива у последно време, еј. Се нервирам у пичку…
Д2: Зашто бе, шо?
Д1: Фригидна е!
Д2: Шо е бе тоа фригидна?
Д1: Лееее, другар, кај живееш ти бе?! Не знаеш фригидна шо е… Сексуално пасивна и ладна, ти го буташ со сила, оно не лизга. Ете тоа е…
Д2: Аууу заебано. Извини само секунда… ЌЕЛНЕР, НАРЕДНА ТУРА ДОНЕСИ МИ ЖОЛТА ЛОЗОВА ОД ТИКВЕШ, ОВАА ДОМАШНАВА ЕПТЕН ФРИГИДНА, ИЧ НЕ ЛИЗГА!!!
Посетено 943 пати